Ta kontroll over egen synlighet på nett!

Monica AschimDrift av klinikk, Tips terapeuter

google-76522_1280

Du har sikkert opplevd at det kan være vanskelig å både bli sett og hørt der ute på nettet?

Kunder beskriver det som en jungel – hvordan skal de vite hvilken terapeut eller behandlingsform de skal gå til?

I dag handler synlighet av egen bedrift om å ta mye mer kontroll selv. Det fungerer ikke lengre å legge ansvaret over på noen som ringer deg en gang i året for å gi deg 20 søkeord på deres søkemotor.

For deg som følger vårt nyhetsbrev så fikk du mange gode tips og råd om akkurat dette i ukene før nyttår. Og en av hovedkanalen vi snakket om var bruk av blogg.

Selv om mange blir skremt av tanken på en blogg, kan vi med hånden på hjertet si at å ha en blogg vil kunne gi deg både økt synlighet og nye kunder.

Monica har selv brukt sin blogg til mange kreative idéer når det gjelder sin klinikkvirksomhet. Blant annet bygger hun effektivt sin nyhetsbrevliste på denne måten. Med ett blogginnlegg hadde hun 120 nye kunder på listen sin på bare to dager.

Hun har også brukt bloggen til å trekke til seg nye gode samarbeidspartnere, for å selge kurs og treninger.

Rett før jul førte også et av Monicas blogginnlegg til at hun ble invitert til å være med på God Morgen Norge på TV2.

Monica Aschim - Holdningsekspert - TV2 God morgen Norge
 
Mange assosierer blogging bare med rosabloggere og reklamering av produkter, og tenker automatisk at dette ikke er noe for seg. Men for oss som driver bedrift så handler det å ha en blogg om helt andre ting.
 
Mens nettsiden din først og fremst er en informasjonsbank, fungerer bloggen som bedriftens kunnskapsbank som gir nettverkstrafikk og synlighet, samt bygger opp om din posisjon som en ekspert innen ditt fagområde.

Det å ha en blogg krever faktisk ikke så mye av deg. Det holder ofte å skrive 1-4 blogginnlegg i måneden. Og skriver du bra, det vil si innehold som treffer og skaper verdi for din målgruppe, har du uante muligheter foran deg!

Ønsker du å markere og synligjøre deg som terapeut eller din klinikk?

Norgesterapeutene WorkshopFredag 12. februar holder vi i Norgesterapeutene workshop i nettopp ”Bruk av blogg for din bedrift”

Denne dagen vil vi gi deg alle våre gode tips og triks. Hvordan skrive innehold som blir lest. Og hvordan bruke bloggen som en del av din markedsføringsstrategi.

Vi hjelper deg også med oppsett av din første blogg hvis du ønsker litt teknisk hjelp.

MELD DEG PÅ HER!

Du er hjertelig velkommen!