TA GREP OM DIN BEDRIFT!


Vårt nettbaserte markedsføringkurs er skreddersydd for terapeuter som deg.


Meld meg på kurset!
 

Hvordan kan kurset hjelpe deg og din bedrift?

Bygg et profesjonelt nettverk, og lær hvordan du kan nå ut til nye og eksisterende kunder på en enklere og mer kostnadseffektiv måte.


Få flere kunder

Gjennom vårt markedsføringskurs gir vi deg verktøy som fungerer like bra for deg som driver alene som terapeut, som for deg som driver eller jobber ved en større klinikk.

Du får steg-for-steg hjelp til hvordan du kan lykkes med din terapeutvirksomhet, og hvordan du får flere og mer fornøyde kunder.

Spar penger

Norgesterapeutene ønsker å være en aktiv kompetansepartner – med fokus på økt lønnsomhet for din bedrift.

Vi tilbyr en rekke innkjøpssamarbeid og kostnads-besparende tiltak for din klinikk. Slik at du kan spare penger på alt fra kurs og klinikkutstyr, i tillegg til design- og webkostnader.

Aktivt nettverk

Del erfaringer og lær av hverandre!

Du vil ha tilgang til et stort nettverk av ulike terapeuter for samarbeid, erfaringsutveksling og sosiale arrangementer.

Du kan både bruke oss og resten av nettverket for spørsmål og diskusjoner.

«Anbefales alle som driver klinikkvirksomhet. Her får du alt du trenger til din markedsføring, i et klinikk- og terapeutperspektiv.

Kursholderne utfyller hverandre og deler raust av sin kompetanse.»

Marit Sola, Naprapat og MammaMage-trener

 

Kurslederene

Norgesterapeutene ble startet høsten 2013, av gründerene Monica Aschim og Carina Åkredalen.

Monica Aschim

Monica driver til daglig Oslo Naprapatklinikk, og har drevet egne klinikker siden 2006. Etter det å ha starte eget, samt erfaringene fra det å feile og lyktes har Monica satt opp effektive strategier og verktøy hun ønsker å dele med andre, slik at de fortere og lettere skal få sin klinikk opp og gå. Hun jobber også frivillig som regionsleder i NNF.

Monica har en Doctor of Naprapathy fra Naprapathögskolan i Stockholm. Hun skriver også sin egen blogg – www.monicaaschim.no.

Carina Åkredalen

Carina driver til daglig merkevarebyrået Norbrand. Hun har mer enn 15 års erfaring innen markedsføring og branding i Europa, Australia og Asia, og har lang erfaring med markedsarbeid for helsesektoren.

Carina kurser og veileder næringslivet i Telemark i digital synlighet gjennom prosjektet Telemark Online, og er gjesteforeleser på Høyskolen i Telemark i digital kommunikasjon. Carina har en Masters of Commerce (marketing) fra Australian School of Business.

linkedin_logo

Hvordan kan kurset hjelpe deg og din bedrift?

Flere kunder, på en enklere og mer kostnadseffektiv måte!

KARTLEGGINGSSAMTALE

Før kursstart gir vi deg en én-til-én kartleggingsamtale.

For at du skal få mest mulig ut av kurset, og for at vi skal bli bedre kjent med deg og din bedrift, vil du få en kartleggingsamtale med kursleder Monica Aschim før oppstart.

MODUL 1

Finn dine og bedriftens kjerneverdier. Sett deg mål og planlegg for suksess!

I modul 1 lærer du å finne bedriftens verdier. Hva er dine kjerneverdier, og hvordan kan du bruke disse som en styrke i din bedrift?

Du vil også lære hvordan du setter deg effektive mål, planer og strategier – som er en forutsetning for å drive en vellykket terapeutvirksomhet.

I denne modulen vil du også lære hvordan du bygger opp din egen merkevare, som er en viktig suksessfaktor for din virksomhet.

MODUL 2

Markedsføring og Facebook

I modul 2 går vi over til hva det er du selger, og hvordan du best kommuniserer dette til din målgruppe. Du vil også lære hva som skal til for at kunden skal velge deg, og ikke naboklinikken – hva gjør deg unik?

Du vil også lære hvordan du bruker Facebook og Instagram til både å skille deg ut og få flere kunder. Vi gir deg tipsene som gir deg et forsprang på dine konkurrenter.

Vi lærer deg steg-for-steg hvordan du setter opp effektive annonser både på Facebook, Instagram og Google AdWords.

Nettside, Blogg og nyhetsbrev

Er du nysgjerrig på hva en blogg kan gjøre for deg og din bedrift? Svaret er MYE, og vi hjelper deg med å komme igang.

Hva skal du skrive om? Hvordan skrive en bloggtekst? Og hvordan får du lesere til dine blogginnlegg?

Du vil også lære hvordan du lager en god nettside. Vi går gjennom flere essensielle steg som vil gjøre din nettside både brukervennlig og fengende.

Du vil også lære nytten av nyhetsbrev og hvordan du kan bruke dette effektivt.

MODUL 4

Nettverksbygging og kundeoptimalisering 

I denne modulen lærer du hvorfor nettverksbygging er viktig for deg som terapeut. Du vil også få nyttige verktøy til å bygge ditt eget team av samarbeidspartnere.

Du lærer hvordan du på beste måte kan jobbe med kundeoptimalisering, slik at dine kunder forblir lojale og kommer tilbake for både nye og gamle tjenester.

MODUL 5 – NY MODUL

Den ultimate salgsstrategien på nett

I denne nye modulen hjelper vi deg å bygge en solid strategi for å nå din målgruppe på nett. Steg-for-steg vil du lære hvordan du bruker ulike kanalene for å oppnå best effekt.

Digital markedsføring er en effektiv måte å nå ut til nye kunder, både for en-til-en tjenester, gruppetimer, treningstimer og lignende.

Vi har god erfaring med metoden i terapeut- og behandlingsbransjen, og vet at den gir gode resultater.

BONUS – DESIGN MODUL:

Her er det mye gøy å lære, og mye penger å spare!

I denne bonus modulen lærer du å lage dine egne bildematerialer – enkelt og kostnadsfritt.

Du vil lære å lage:

 • egne flyers,
 • forsidebilder,
 • annonsebilder, og
 • sette tekst og logo på bilder.

Her vil du lære å lage egne bildematerialer som du kan bruke videre i din markedsføring både på Facebook, Instagram og i ulike annonser og kampanjer.

Kursmaterialet er ditt for alltid, så du kan alltids gå tilbake å se videoene på nytt, og ta det i eget tempo.

quality-guarantee-150x150 Vi gir deg 100% fornøydgaranti de første 14 dagene.


Meld meg på kurset!

Bonusvideo fra Luca Account

Regnskapet er et unikt verktøy for deg som driver business. Luca Account elsker regnskapsføring og er av den oppfatningen at regnskapet i seg selv med tanke på kun tallene ikke gir et tilstrekkelig bilde. 

De er lidenskapelig opptatt av menneskene i bedriften og har inkludert dem i regnskapet. I bonusvideoen gir de deg en kort innføring i regnskapsføringen hvor du vil få en rask gjennomgang av selskapsform, fordeler, ulemper, tips ang. reiseregninger, representasjon ved trening/sosiale kostnader og hvordan sette opp et budsjett. 

«Vi ønsker å inspirere deg som terapeut til å like både regnskapsføring og budsjett!»


«Dette er et kurs jeg anbefaler til alle terapeuter – bra videoer, med konkrete tips, og mye inspirasjon. Norgesterapeutene har også vært flinke til å gi oss oppfølging og oppfordringer i kursgruppa på Facebook.

Det beste med kurset for meg har vært bevisstgjøring, og konkrete tips som var lette å implementere i min markedsføring etter å ha sett hver video.»

Maria Andersen, Mediyoga instruktør og terapeut

Meld deg på kurset i dag!

For kun 9 500 kr får du være med på vårt 4-ukers nettbaserte kurs.

Ta grep om din bedrift i dag, og gjør en investering i fremtiden.
Vi gir deg kunnskapen og verktøyene som tar deg dit du vil!

Kursoppstart 1. februar 2018

STUDENTPRIS

4 750 kr

gyldig 1 år etter endte studier
  Kurset:
 • 5 Moduler
 • 4 webinarer
 • 6 Bonusvideoer


 • Stordriftsfordeler:
 • Stordriftsfordeler
 • Aktivt nettverk

NORMAL PRIS

9 500 kr

Avbetaling tilgjengelig
  Kurset:
 • 5 Moduler
 • 4 webinarer
 • 6 Bonusvideoer


 • Stordriftsfordeler:
 • Stordriftsfordeler
 • Aktivt nettverk

Vi gir deg 100% fornøydgaranti de første 14 dagene.

Hvis du har fulgt kurset, gjort oppgavene dine og ikke er fornøyd – så får du pengene tilbake. Dermed tar du ingen risiko.