Vanlige spørsmål vi har fått rundt vårt markedsføringskurs, kanskje du har lurt på det samme?

Monica AschimInformasjon, Kurs terapeuter

Etter vi lanserte vårt nettbaserte markedsføringskurs, har vi fått en del spørsmål. Vi legger spørsmålene ut her med våre svar, slik at du også kan se hva andre har lurt på og hva vi har svart, du har kanskje lurt på noe av det samme?

Om du har noen spørsmål om Norgesterapeutene sitt markedsføringskurs, så er det bare å spørre oss, så svarer vi deg så fort vi bare kan.

Jeg skjønner at det nok ligger mye jobb bak dette markedsføringskurset, men jeg er midt i en oppstartsfase og synes prisen er litt høy for meg, har dere mulighet til å tilby delbetaling?

Vårt største ønske er å hjelpe terapeuter med å etablere klinikken sin. Vi tilbyr derfor delbetaling i to eller fire omganger, bare send oss en e-post eller ring, så finner vi en løsning som passer best for deg og din bedrift.

Går kurset til faste tider på nettet, eller tar man det når man selv har tid?

Kurset ligger på egne kurssider på nettet. Du får dine personlige innloggingsdetaljer og ser på kursmaterialet når du selv ønsker. Det er pauseknapp på hver video, så det er bare å stoppe når du vil. Dette er veldig praktisk dersom du ønsker å ta kurset i pauser ila dagen.

Hva går disse webinarene ut på?

Webinarene er fire nettmøter vi har i fellesskap. De ulike webinarene er knyttet opp mot tematikken i den foregående modulen. Vi kommer med ny og nyttig læring, og du får stille oss alle spørsmål du har hatt til modulen. Og du får høre og lære av andre sine erfaringer- det er veldig lærerikt- vi møter alle på ulike utfordringer. Webinarene er ca. 1 time gangen og er lagt til kveldstid.

Vi er flere som driver klinikk sammen, rekker det at en deltar på markedsføringskurset?

Det å jobbe med en bedrifts markedsføring er nok den tøffeste og største arbeidsoppgaven ved det å drive en klinikk/terapeutvirksomhet.
Det er tre hovedgrunner til dette

1. Det ligger mye strategisk arbeid bak markedsføringen
2. Det er en arbeidsoppgave som må jobbes med kontinuerlig
3. Det tar tid

Jeg synes personlig at markedsføring er veldig spennende og gøy– og det er jo også grunnen til at jeg har hatt et ønske om å dele mine erfaringer, gode tips og råd. Dette er også grunnen til at jeg startet Norgesterapeutene sammen med Carina, for å sette opp fine verktøy for å gjøre jobben lettere for andre terapeuter.

Mye av det å drive klinikk krever en god bevissthet/forståelse i alle ledd i bedriftens markedsføringsstrategi. Det handler om å sette seg mål og planlegge godt. Det krever kreativitet, prøving og feiling.

Dersom kun en i bedriften tar på seg all markedsføring, blir det veldig mye ansvar for denne personen. Ikke bare i arbeidstimene det vil ta, men også i det å ikke ha noen andre som har samme forståelsen for det å tenke business, tenke synlighet og det å jobbe fremover mot felles verdier og mål. Dette kan også dessverre lett føre til interne konflikter.

Derfor anbefaler jeg at dere alle tar kurset- det hjelper også hver terapeut til å finne sine styrker og spisskompetanse og det har stor verdi for alle i bedriften– og tar bort mye av byrdene for en person.

Vi tilbyr gode rabattpriser for dere som jobber sammen i en og samme bedrift- ta kontakt så finner vi en løsning som passer deg og dine kollegaer.

Hvor lenge har jeg kurset tilgjengelig?

Kursmaterialet har du for alltid. Vi har satt av 4-6 uker til intensiv oppfølging og tilgjengelighet for deg som tar kurset. Du får tilgang til en lukket kursgruppe på Facebook. Her svarer vi på alle spørsmål som kommer inn. Andre kursdeltagere kommer med sine råd og tips. Og du får mulighet til å knyte kontakt med andre i din egen bransje. Tilgang til denne gruppen har du i ett år etter kursstart.

Tilbyr dere studentpriser?

Ja, det gjør vi. Vi tilbyr alle som tar fulltidsstudier hele 50 % på den ordinære kursavgiften. Rabatten er gyldig til og med 3 måneder etter endte studier.
Vi ønsker å være en god kompetansepartner for både studenter og nyutdannede terapeuter. Jo tidligere du er i gang med å planlegge din klinikk- terapeutvirksomhet, dess fortere og lettere kan du nå dine mål.

Vi tilbyr dessverre ikke denne rabatten til helgestudier/helgekurs.
Bare ta kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt dette med studentrabatt!


Vi håper du har fått svar på noe av det du også lurte på…

Har du andre spørsmål eller funderinger så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi sjekker mail og telefon gjennom hele dagen. Og husk, ingen spørsmål er dumme, vi svarer etter beste evne 😉

For spørsmål rundt vårt markedsføringskurs, vennligst send en e-post til:
monica@norgesterapeutene.no eller ring/sms meg på tlf: 99302150 (ja jeg svarer også i påsken)

Vennlig hilsen Monica og Carina
Norgesterapeutene